Καλώς ήλθατε

 

Η Τήνος , ένα όμορφο Κυκλαδονήσι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάποιον που το έχει επισκεφθεί , ως ένας τόπος ιδανικός και ευνοημένος από Θεό κι ανθρώπους. 
Από το Θεό, γιατί μας έκανε την τιμή να κοσμήσει το νησί μας με το σπίτι της Μεγαλόχαρης και να γίνει το επίκεντρο της Χριστιανοσύνης . 
Από τους ανθρώπους , γιατί όσοι αποφάσισαν να ξεκουραστούν εδώ, διαπίστωσαν τη φιλοξενία των κατοίκων και τις πολλές επιλογές που προσφέρει το νησί για κάθε ηλικία και γούστο. 
Πεντακάθαρες αμμουδιές , σπανιότατα τοπία, όμορφα χωριουδάκια είναι λίγα μόνο από αυτά που μπορούν να ενθουσιάζουν κάποιον που θα αποφασίσει να κάνει τις διακοπές του εδώ .

Ξεκινώντας από τη Ραφήνα ή τον Πειραιά και μετά από σύντομο ταξίδι μιας ώρας και σαράντα πέντε λεπτών – αν επιλέξετε ταχύπλοο- σας περιμένει μια νεόκτιστη και καλαίσθητη γωνιά – ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ- στο ιστορικό κέντρο της χώρας για να περάσετε ήσυχες και ευχάριστες στιγμές.
Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από το δρόμο της Ευαγγελίστριας και πολύ κοντά στο καινούργιο και το παλιό λιμάνι της Τήνου. 
Διαθέτουν: ατομικό λουτρό, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό, βεράντες με θέα στη θάλασσα και σε μια ακτίνα 100 μέτρων μπορεί να βρει κάποιος όμορφα ταβερνάκια ή να διασκεδάσει στις καφετέριες και στα νυκτερινά κέντρα της περιοχής.
Είμαστε πρόθυμοι με καλή διάθεση και ευγένεια να σας προσφέρουμε στιγμές ξεκούρασης!

 

ΜΗΤΕ: 1178K 112K 0396700